Hondje Afrika - reislog over afrikaHiiiiiijaaaa.... we gaan naar Afrika!
12-04-2007 :: DAAAAG Esch!!!
Vorige week zijn we weer een stapje dichter bij de reis gekomen. De sleuteloverdracht is geweest en we wonen nu definitief niet meer in Esch en zijn dus HUISLOOS!!!

Gelukkig hebben we een leuk tijdelijk onderkomen kunnen vinden in Berkel-Enschot, waar we best nog 2 maanden kunnen vertoeven.

De verhuizing was chaotisch, nooit geweten dat dat je zoveel spullen in een huis kunt stoppen! Er zijn dan ook 2 aanhangers afgevoert naar de stort! De rest van de spullen mochten we opslaan in de boederij van Jan en Cindy, bedankt daarvoor!

Afgelopen vrijdag heeft Patrick zijn laatste werkdag gehad, hij is nu dus definitief ´werkeloos´! Maar Patrick kan natuurlijk niet stilzitten en is hard aan het werk om Molly2 op orde te maken.

Annemarie heeft nog 2,5 week werken voor de boeg en heeft afgelopen week de kinderen verteld dat ze weggaat. Kinderen geven leuke reacties: ´Annemarie zal wel heel dun worden als ze 1,5 jaar niet eet in Afrika´ (dit kind had op school geleerd dat er in Afrika hongersnood heerst).

Al met al komen we steeds een stapje dichterbij.....Spannend!